Stilling Økonomisk Controller

Dpend Management søker ny kollega

I Dpend Management jobber vi etter motto «Bare Muligheter» og ønsker oss en Økonomisk Controller med samme innstilling. 

Dpend jobber mot å bli den mest attraktive arbeidsgiveren innenfor vår bransje i vårt distrikt. Vi håper du har lyst til å bli vår nye kollega som kan være med og bidra til at vi oppnår dette «hårete målet»! 

Vi ønsker å fokusere mer på hva vi kan tilby deg som arbeidssøker, og mindre på de tradisjonelle kvalifikasjonskravene. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg faglig og personlig da vi er et vekstselskap med store ambisjoner. Vi håper likevel du har erfaring fra tilsvarende arbeid og gjerne fra Eiendomsbransjen. 

Som Controller vil du jobbe med flere viktige områder, blant annet: 

  • Årsoppgjør: Du vil være ansvarlig for egne selskaper ved årsoppgjør, men jobbe tett sammen med økonomisjef. Dette innebærer utarbeidelse og kontroll av årsregnskap, konsernregnskap og skattemeldinger. Vi vil støtte deg i å bygge opp din kompetanse og erfaring innen dette området, men du bør ha noen års erfaring fra tidligere. 
  • Resultatrapportering: Du vil være med på å utarbeide og presentere resultater og analyser for ledelsen og andre interessenter. 
  • Forvaltning eiendomsselskaper: For riktig person vil arbeidsoppgavene også kunne innebære økonomisk forvaltning av hele eller deler av konsernets eiendomsportefølje (herunder fakturering av leie, estimere og avregne felleskostnader, innhente mva bekreftelser og annet i den forbindelse).    

Andre oppgaver kan være involvering i DD-prosesser knyttet til kjøp og salg av eiendommer, skatte- og avgiftsmessige utfordringer, samt involvering i prosjektvurdering for våre driftsselskaper.  

Vi legger vekt på din motivasjon, nysgjerrighet og evne til å lære. Vi vil tilby deg muligheten til å utvikle deg innenfor fagområdene som er nevnt ovenfor. Det er ønskelig med relevant høyere utdannelse. Like viktig er det at du og vi har en kjemi som gjør at vi sammen utvikler et godt samarbeid. Dpend er et selskap i utvikling og for den rette personen vil det være gode utviklingsmuligheter.  

Vi holder til i nye lokaler, midt på Strømsø torg i Drammen. 2 minutter fra Tog- og Busstasjon.  

Send oss en kortfattet søknad med CV som beskriver din motivasjon for stillingen og hva du håper å oppnå. Vi ser frem til å høre fra deg innen 13. august 2023.  

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål; store og små – kom med de! 

Andreas Neteland, Økonomisjef mobil: 90 11 90 37 Epost: andreas.neteland@dpend.no

Inger Marie Berg, Daglig Leder mobil: 47 89 29 19 E-post: inger.marie@dpend.no 

 

Dpend ble etablert i 2005, da under navnet Holtefjellgruppen AS. Dpend tilbyr tjenester gjennom tre forskjellige selskaper der eiendomsutvikling, VVS-tjenester og entreprenørvirksomhet er våre hovedområder. I 2023 runder vi 90 ansatte i konsernet. Våre verdier er tillit, utvikling og bærekraft. 

Vil du vite mer?

Inger Marie Berg

Daglig leder Management

478 92 919
inger.marie@dpend.no