Stilling Daglig leder for Dpend Entreprenør

Bli en del av vår fremtid.

Dpend Entreprenør AS er nå på jakt etter en ny daglig leder da vår nåværende daglige leder forbereder seg på å pensjonere seg. Dette åpner for en unik mulighet for den rette kandidaten til å lede vår organisasjon. Vi søker en nysgjerrig lagbygger med godt utviklede evner innenfor strategisk forretningsutvikling.

Hva tilbyr vi?

Hos oss vil du få en sentral rolle i et selskap med vekstambisjoner. Her blir du en del av et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Som vår daglige leder vil du spille en nøkkelrolle i å utvikle våre prosjekter, fra de mindre til de mer omfattende. Du vil ha store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende roller i interessante prosjekter og et stort ansvar.

Hva innebærer rollen som daglig leder?

Som daglig leder i Dpend Entreprenør AS vil du lede et selskap med fokus på mennesker og utvikling. Du vil være ansvarlig for å styre og utvikle selskapets strategiske og operative retning, sikre kvalitet i prosjektleveranser, og opprettholde sterke relasjoner med kunder og partnere. Økonomistyring og rapportering faller også inn under ditt ansvarsområde.

I denne rollen er det viktig at du er organisert, ser nye vekstmuligheter og aktivt jobber for et inkluderende arbeidsmiljø. Du vil være sentral i å videreføre en kultur som omfavner løsninger fremfor begrensninger, og din evne til å inspirere og utvikle teamet vil være nøkkelen til suksess.

Som representant for Dpend Entreprenør utad, forventes det at du har gode kommunikasjonsevner og kan styrke selskapets omdømme.

Hvem er du?

Du er en person som ser verdien i menneskelige relasjoner og forstår kraften i et godt team. Kjennskap til byggebransjen eller tilstøtende bransjer er ønskelig, men ikke en nødvendighet – det er din evne til å lede, inspirere og motivere som teller. Du trives i rollen som brobygger, både internt i organisasjonen og utad mot våre samarbeidspartnere og kunder. I din rolle som daglig leder er det viktig at du inspirerer, motiverer og utfordrer de rundt deg, både faglig og personlig. Du har en god evne til å se dine medarbeidere, anerkjenne deres potensial og bidra til deres utvikling. Gjennom din ledelse skaper du et miljø hvor teamet ditt trives. Den ideelle kandidaten har en inkluderende lederstil med fokus på samarbeid på tvers i selskapet og er en sterk kulturbærer.
Vi er drevet av våre kjerneverdier; tillit, utvikling og bærekraft, og det er viktig at du kjenner deg igjen i disse verdiene

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med en løsningsorientert tilnærming. Erfaring med ledelse og prosjektstyring innenfor byggebransjen er ønskelig, sammen med en evne til å drive selskapet fremover gjennom både eksisterende og nye oppdrag. .

Vi ser frem til å motta din søknad og ønsker deg velkommen til selskapet.

Dpend samarbeider med Torp Consulting AS i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål til stillingen eller prosessen, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ønsker å gjøre søkerprosessen så enkel som mulig, derfor har vi valgt å fjerne kravet om et tradisjonelt søkerbrev. Vi oppfordrer deg til å sende inn din CV hvor du fremhever dine prestasjoner og kompetanseområder

Vil du vite mer?

Anders O. Wang

Daglig leder Entreprenør

406 06 867
anders@dpend.no