Autek flytter til Gråterudveien Næringspark.

Autek AS ble etablert allerede i 1986 og er et uavhengig norsk selskap som jobber med leveranser, igangkjøring og service av feltinstrumenter til offshore og landbasert industri. Nå flytter de inn i splitter nye lokaler i Kobbervikdalen.

-Autek leverer blant annet komponenter for å måle mengde gass som går gjennom gassrørledningen mellom Norge og England. Du kan si vi leverer kasseapparatet til rørledningen, sier daglig leder Lars Kristian Salvesen i Autek AS.

-Vi satt i et eldre og mye mindre bærekraftig bygg i Drammen. Arealet var stort, men her i Gråterudveien får vi nå et skreddersydd lokale til virksomhet med verksted/lager og kontorer.  Eksponeringen mot E-18 er et pluss. Størrelsen er perfekt.  Det at bygget også har høy standard i forhold til energisparing og er BREEAM-sertifisert betyr selvsagt mer og mer i dag, medgir Salvesen.

Autek har også kontorer i Stavanger og er et selskap med nærmere 20 ansatte. 15 av disse har tilhold i de nye lokalene.

-Samarbeidet med Dpend, tilpasning av lokalene og flytteprosessen har gått veldig fint. Vi er kjempefornøyde med hva Dpend har levert til oss, sier Vivian Mathiassen, prosjektansvarlig i Autek.

-En løsningsorientert og samarbeidsvillig leietaker som har vært veldig fin og spennende å jobbe med. Jeg vil si at folket i Autek er en veldig fin gjeng som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med, Stian Aarum, prosjektleder i Dpend Eiendom AS.

Med dette har Dpend Eiendom fylt opp 90% av arealene i bygget med solide leietakere. Fra før har Q-railing, Betonmast og Visitech flyttet inn i bygget som stod ferdig på vårparten i 2023.

 

Vil du vite mer?

Stian Aarum

Prosjektleder Eiendom

913 89 092
saa@dpend.no

Utfordrer unge stemmer om Strømsø

Gråterudveien Næringspark – et miljøvennlig samarbeidsprosjekt

Dpend halverer bilbruken til og fra kontoret.

Dpend kjøper ettertraktet næringstomt i Tromsø

Dpend – En banebrytende og grønn utfordrer i eiendomsbransjen

Fant nettverk på Kontorhuset