Bli kjent med Alex Gonzalez

"Bare muligheter, dette kjennetegner folk i Dpend."

Alex er egentlig grafisk designer. Han jobbet mange år i reklamebransjen med design i Trondheim. Født i Chile, vokst opp i Sverige og har jobbet med forvaltning av næringseiendom siden 2010, hvilket det siste året har vært hos oss i Dpend.

Hvordan er det å jobbe i Dpend? 
– Det er veldig selvstendig og jeg jobber med kontroll og drift av eiendommene. Samtidig jobber jeg tett med de andre i forvaltningen og leietakerne i byggene. Samarbeidet med de andre i Dpend oppleves som godt og drivende. Det er mange jordnære, men samtidig dyktige folk.

Hva syntes du om arbeidskulturen?
– Miljøet i Dpend er en av årsakene til at vi lykkes. Selv om jeg jobber mye selvstendig, så har jeg kollegaer som både utfordrer meg og vi fremstår som et dyktig lag sammen.

Hva er Dpend sin sterkeste side?
– Fleksibiliteten og selvstendigheten rundt arbeidet er de sterkeste sidene. Det å kunne prøve å utføre en arbeidsoppgave selv, og ha en kompetent kollega som kan hjelpe deg hvis du trenger det, er svært verdifullt. Tilpasningsdyktigheten til bedriften i forhold til leiktagernes behov er også en god egenskap. Er det et problem så er vi løsningsorienterte og ordner det sammen.

På hvilken måte føler du at du utvikler deg i bedriften?
– Utviklingen jeg har hatt på det året jeg har jobbet her har kommet i form av å bruke min kompetanse på tekniske anlegg. I tillegg til å ha små prosjekter som jeg kan koordinere og ta ansvar for selv.

Hva kjennetegner Dpend?
– Vi ser bare muligheter, svarer Alex umiddelbart!

Driftstekniker Eiendom

919 03 731
ag@dpend.no