Bli kjent med Andreas Neteland

"Du må være en lagspiller for å jobbe her i Dpend".

Andreas er oppvokst på Austad i Drammen med fotball i Skiold og Drafn. Han er alltid blid og en meget velutdannet fyr som har jobbet oss siden august i 2020. På veien har han  både blitt  siviløkonom fra NHH og har en Master i regnskap og revisjon. Tidligere har han jobbet som revisor i EY og KPMG.

Hvordan er det å jobbe i Dpend?
Jeg stortrives i Dpend! Det er en arbeidsplass med hyggelige og flinke kollegaer som alle drar i samme retning. Vi er en organisasjon hvor det hele tiden skjer noe nytt og spennende. I tillegg er det ekstra givende å være på å utvikle ulike prosjekter i nærområdet.

Hvordan er arbeidskulturen?
Arbeidskulturen er veldig bra. Vi har en flat struktur som åpner for god dialog mellom de ulike delene i organisasjonen.

Dpend sin sterkeste side?
Kompetanse, utvikling og tillit.

Hvordan føler du utviklingen din er i bedriften?
Jeg føler at jeg har hatt en god utvikling siden jeg startet. I min rolle er jeg så heldig at jeg får jeg muligheten til å jobbe med folk fra alle deler av organisasjonen. Dette fører til en variert og spennende arbeidsdag! Som en følge av at vi holder på med mange interessante prosjekter i disse dager dukker det stadig opp nye utfordringer og problemstillinger.

Hva kjennetegner en som jobber i Dpend?
Du må være en lagspiller for å jobbe her.

Økonomisjef

901 19 037
an@dpend.no