Bli kjent med Stian Aarum

"Utvikling og tillit kjennetegner en som jobber i Dpend".

Bakgrunn/utdannelse – Mastergrad i bygg og anlegg fra NTNU i Trondheim. Jobbet i flere år som konsulent i PEAB og som prosjektleder og prosjekteringsleder i bygg- og anleggsbransjen. Har hatt verv som BIM-ansvarlig i PEAB. Startet å jobbe fulltid her i mai 2020, etter å ha vært innleid siden 2019.

Hvordan er det å jobbe i Dpend?
– Fantastisk! Jeg stortrives sammen med mange jordnære kolleger. Det er en intensiv og framoverlent arbeidsplass med mange spennende prosjekter. Det er hele tiden noe som skjer og menneskene er opptatt av å se hverandre og spille hverandre gode. Det er full fres på prosjektsiden og vi er veldig engasjert i å jobbe med utvikling av framtidens bygg som skal tilfredsstille bærekraft og miljø. Breeam-standarden er viktig for oss i denne sammenheng å jobber nå med å utvikle Breeam community på Strømsø torg.

Hvordan er arbeidskulturen?
– Strukturen er flat og behagelig. Det å se menneskene og individene er noe som vi er opptatt av. Vi skaper resultater gjennom felles mål.

Dpend sin sterkeste side?
– Tillit, kunnskap og utvikling.

Hvordan føler du utviklingen din er i bedriften?
– Jeg har hatt en stor personlig utvikling i bedriften. Arbeidsdagen bringer alltid nye utfordringer og momenter. Vi er mest opptatt av å utvikle oss som lag og jeg vil trekke frem vårt fokus på bærekraftige bygg som spesielt bra!

Hva kjennetegner en som jobber i Dpend?
– En som jobber her er jordnær og omgjengelig. I tillegg er det en tillitsfull person som leverer som forventet!

Prosjektleder Eiendom

913 89 092
saa@dpend.no