Dpend bygger SWIX sine nye kjedebutikker

Ved det nye innendørs skianlegget Snø ved Lørenskog, har drammensbaserte Dpend akkurat fullført den første SWIX-butikken. For merkevareprodusenten Brav med 1,3 milliarder i omsetning, har Dpend innredet deres nye utstillingsvindu, nå blir trolig det flere.

Dpend er allerede godt involvert innen store kjente kjeder som KIWI, Vitus apotek, Norrøna, NorgesGruppen, Rema 1000, Frelsesarmeen Eiendom med flere.

Med Johan Andresen og familie som eiere, har Brav sikret seg kontrollen på flere store merkevarer innen sportsbransjen, blant annet skismøregigantene Swix og Toko, sportsutstyrsprodusenten Helsport, samt sportsklesmerkene ved norske Ulvang og svenske Lundhags.

Med Dpend Entreprenør på laget har de utviklet et butikklokale ved SNØ på cirka 650 kvadratmeter. Butikken er Bravs flaggskip, dedikert folk flest – samt proffene som et slags utstillingsvindu for de kjente merkevarene. Plasseringen er omhyggelig valgt ut 20 meter fra inngangen til Snø Skianlegg.

Åpningsfesten forsvant

For butikken som ble åpnet for en måned siden, var det planlagt en storstilt åpningsfest. Den ble det naturlig nok ikke noe av grunnet koronaen.

–Tett på området rigges det opp til et nytt boområde for nesten 14.000 mennesker. Så butikken vil smått om senn få en ganske så sentral plassering. Enn så lenge fungerer den som et utstillingsvindu, men også som en proffbutikk for eliteutøverne, forklarer Kongsberg-mannen Erik Gulbrandsen, Retail direktør for Brav.

–Vi foretar service og reparasjoner på alle våre merker. Dette er kvalitetsprodukter, og da tilbyr vi også dette for en billig penge. Dessuten er vi eksperter på smøring og preparerer ski, legger han til.

Gulbrandsen møter tre av lederne i Dpend , Njål Kjellesvik Norheim, Anders Wang og Bardur Magnusson i Swix lokalene.

Det er en viss ærefrykt å spore hos sjefene fra Dpend. Det gjenstår kun små detaljer før første butikk kan kalles klar.

– Vi har bygget alt. Nå gjenstår kun små justeringer sammen med driverne. Det er derfor vi er her, forklarer Anders Wang, og påpeker at kun noen malingstrøk og noe inventar gjenstår før også reparasjons og serviceavdelingen kan åpnes.

.

Fire nye butikker

For Dpend handler nå veien videre om å signere avtale om fire nye tilsvarende Brav-butikker som i løpet av året skal etableres så sentralt som mulig i landets største byer.

–Vi håper og regner med at vi får ordren. Dialogen og tilfredsheten er som den skal være fra begge parter, sier Wang.

Dpend Entreprenør er en av fire avdelinger i Dpend Gruppen. Dpend ble etablert i 2005, da under navnet Holtefjellgruppen AS. Dpend tilbyr tjenester gjennom tre forskjellige selskaper der eiendomsutvikling, VVS-tjenester og Entreprenørvirksomhet er hovedområder. I 2021 rundet de 80 ansatte i konsernet.

–Vår avdeling kan bli enormt stor, men vi velger å ta stegene rolig. Når vi gir våre kunder en pris, så kan de forholde seg til den.

Våre kunder skal ha oss som førstevalg innen butikkbygging. Veksten kommer når kundene våre kommer tilbake til oss sier Wang.

–Det er med stolthet vi nå er i ferd med å avslutte byggingen av Swix-butikken ved Snø, en av Norges mest profilerte butikker innen dette segmentet, sier Wang.

Vil du vite mer?

Anders O. Wang

Daglig leder Entreprenør

406 06 867
anders@dpend.no

Utfordrer unge stemmer om Strømsø

Autek AS flytter til Gråterudveien Næringspark!

Gråterudveien Næringspark – et miljøvennlig samarbeidsprosjekt

Dpend halverer bilbruken til og fra kontoret.

Dpend kjøper ettertraktet næringstomt i Tromsø

Dpend – En banebrytende og grønn utfordrer i eiendomsbransjen