Fant nettverk på Kontorhuset

Anette Gjestemoen satser på Kontorhuset på Kjellstad i Lier. – Her fant jeg mitt nettverk, sier Gjestemoen. Hennes selskap ProsjektA tilbyr prosjekt og byggeledelse.

I september satset Anette på eget firma etter flere år i et større rådgivningshus. Hun har løftet store prosjekter og hatt mye ansvar. Nå er oppgaven å bli sin egen sjef og styre sin egen arbeidsdag. Målet er å bli en foretrukken prosjektpartner for regionens utbyggere og byggherrer. Med seg på laget har hun rekruttert Kenneth Vejlgaard og flyttet inn på Kontorhuset på Kjellstad i Lier.

– Et opplagt valg. Her er vi tett på en rekke bedrifter innen bygge- og anleggsbransjen. Det er gull verdt for oss. Det betyr at vi jobber i et større fagmiljø og har god tilgang på rådgivere. Det vil komme kunder og samarbeidspartnere til gode, sier Gjestemoen.

Bygger fagmiljø

– Her så vi muligheten for å lage et fagmiljø. Viam sitter vegg i vegg og har teknisk byggekompetanse. Det betyr at vi kan sparre i døråpningen eller over en kaffekopp og dra nytte av hverandre. Det gir oss mer styrke i konkurransen med de større rådgivningshusene uten at vi må ha alle fagkompetanser i eget selskap. Her kan vi finne gode partnerskap, sier Gjestemoen.

Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebakken leder Kontorhuset som er deleid av Dpend. For dem er Anettes ord musikk. – Bedriftene på Kontorhuset sier det samme på alle plassene, enten det er i Drammen eller Asker: Hos oss bygges gode nettverk. Det kan gi større kraft for å konkurrere om større oppdrag eller bedre mulighet for å drive smartere fordi folk snakker sammen og får kunnskap av hverandre, sier Lærum og Stuvebakken.

Mentor på kjøpet

– På Kjellstad har jeg på mange måter fått min egen mentor. Det er mye å hente i et godt nettverk ut over eget fag. Her kan jeg få gode råd og tips for å lykkes med ProsjektA av flinke folk i andre gründerbedrifter som har erfaring med etablering, drift og utvikling. Det er en enorm støtte og veldig verdifullt, sier Anette.

En av dem hun trekker fram som mentor og samarbeidspartner, er Espen Nilsen i Viam. Han startet selskapet sammen med Rune Gulbrandsen høsten 2019. I dag har de syv ansatte og er i fortsatt vekst.

– Vi ville inn i et moderne bygg med gode fasiliteter. Vi skulle rekruttere og trengte lokaler hvor alt er på stell. Det er det her på Kjellstad. Alt er nytt, moderne, pent og ryddig. Det er viktig å ha gode lokaler for å ta imot kunder og som gir et godt fysisk arbeidsmiljø, sier Nilsen.

Fleksible løsninger

Viam har tjent på Kontorhusets fleksible løsninger. Selskapet startet med to, var rigget for tre, men trengte raskt større plass.

– Løste seg fint på Kjellstad, sier Nilsen som er av dem som har vokst og fått nye lokaler, men som fortsatt er innenfor Kontorhusets fire vegger på Kjellstad Næringspark.

– Perfekt å utvide kontorlokalet i takt med behovet. Vi har gode erfaringer. Her bygges nettverk, og her har vi fleksible og gode løsninger for fortsatt å kunne vokse og utvide i takt med vårt behov, sier Nilsen.

Vil du vite mer?

Kolbjørn Stuvebakken

Salgs og markedssjef Kontorhuset

909 23 922
kontor@kontor-huset.no

Utfordrer unge stemmer om Strømsø

Autek AS flytter til Gråterudveien Næringspark!

Gråterudveien Næringspark – et miljøvennlig samarbeidsprosjekt

Dpend halverer bilbruken til og fra kontoret.

Dpend kjøper ettertraktet næringstomt i Tromsø

Dpend – En banebrytende og grønn utfordrer i eiendomsbransjen