Elbysykler klare til bruk på Kjellstad Næringspark i Lier!

Nå har de elektriske bysyklene endelig kommet til Lier! Disse kan leies gjennom Brakar Billett-appen, og finnes på flere ladestasjoner nær knutepunkter i Lier.

Det er Brakar og Buskerudbyen som i samarbeid med Lier kommune lanserer dette nye tilbudet for leie av elsykler. Dpend Eiendom AS forvalter Kjellstad Næringspark, der det er satt av god plass til syklene.

Leies gjennom Brakar Billett

Elsyklene er tilgjengelig for leie gjennom appen Brakar Billett. Du vil se et sykkelsymbol i appen, og trykker på dette for å ta ut en sykkel.

For å leie en sykkel betaler du en oppstartpris på 15 kroner hvis du har en aktiv kollektivbillett og 25 kroner dersom du ikke har kollektivbillett. Dette inkluderer bruk de første 10 minuttene, deretter betaler du 1 krone per minutt.

Syklene kan hentes og leveres på alle tilgjengelige ladestasjoner, og er åpne for bruk fra klokken 06:00 til 00:00 hver dag. Halvparten av syklene vil få vinterdekk, og kan dermed brukes året rundt. Disse vil legges på i starten av november.

For å kunne leie en sykkel må du ha fylt 16 år og ha registrert gyldig betalingskort og mobilnummer i Brakar Billett. Les mer om leie og hvordan du tar ut sykler her.  Brakar anbefaler bruk av sykkelhjelm.

24 sykler fordelt på 3 ladestasjoner

Foreløpig er det plassert ut 24 sykler på tre ladestasjoner i Lier, men etter hvert vil 40 sykler være tilgjengelig. I første omgang finnes syklene i Lier her:

  • Lier stasjon
  • Lierbyen (ved Rådhuset)
  • Kjellstad næringspark

– Vi kommer til å følge med på hvor syklene brukes, slik at vi etter hvert kan gjøre tilpasninger for å få det til å fungere best mulig. Det er for eksempel mulig å opprette virtuelle parkeringsplasser for syklene dersom vi ser de brukes ofte til et område hvor det per i dag ikke er ladestasjoner. Vi er spente på hvordan publikum vil ta dette nye tilbudet i bruk, og er helt åpne på at her har vi mye å lære, sier Kjersti D. Nordgård, prosjektleder og salgs- og markedssjef i Brakar.

Vil du vite mer?

Siri Jordfald

Forvaltningssjef Eiendom

918 89 225
sj@dpend.no

Utfordrer unge stemmer om Strømsø

Autek AS flytter til Gråterudveien Næringspark!

Gråterudveien Næringspark – et miljøvennlig samarbeidsprosjekt

Dpend halverer bilbruken til og fra kontoret.

Dpend kjøper ettertraktet næringstomt i Tromsø

Dpend – En banebrytende og grønn utfordrer i eiendomsbransjen